AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar ve kömür görmek

Kahve falında kar ve kömür görmek

Kahve falında kar ve kömür görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar ve kömür gördüyseniz:

  • Barış elçisi gibisiniz, tüm sorunlara çıkar yol bulma çabası içindesiniz.

Kahve falında kar ve kömür görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan sobaya kömür atmak bir sağlık sorunu yaşanacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına rivayet eder.

Kahve falında köz kömür görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında soba kömür görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında maden kömürü görmek kişinin esenlik bulacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kömür görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kömür kamyonu görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, huzursuzlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak kömür görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir