AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun kömür almak

Kahve falında odun kömür almak

Kahve falında odun kömür almak ayrılanların birleşeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere işarettir.

Kahve falında odun kömür almak gördüyseniz:

  • Çalışmadan ödüllendirilmeyi beklemek yanlış olabilir.

Kahve falında kömür ve odun görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, saygının hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kömür odun görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, işinde zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odun kömür görmek kazancın katbekat arttırılacağına, hayırlı bir yuva kuracağına yorulur.

Kahve falında odun kömür almak zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında odun kömürü görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında odun ve kömür görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kömürün bittiğini görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir