AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına kömür vermek

Kahve falında başkasına kömür vermek

Kahve falında başkasına kömür vermek sorunların günden güne daha da artacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına kömür vermek gördüyseniz:

  • Tatil yapmanız veya dalga geçerek dinlenmeye zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında kömürün bittiğini görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kömür lekesi görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kömür deposu görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve kömür almak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarına ortak olacağına işaret eder.

Kahve falında kömür paketlemek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kömürlükte fare görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında maden kömürü görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında evin önünde kömür görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, elinin de bollaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir