AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür elemek

Kahve falında kömür elemek

Kahve falında kömür elemek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, bilakis malının çoğalacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kömür elemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere zaman ayırın.

Kahve falında kömür elemek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tarhana elemek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında nohut elemek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında bulgur elemek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında kum elediğini görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, sayılacağına ve sevileceğine delalet eder.

Kahve falında buğday elediğini görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında ekin elemek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında buğday elemek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir