AnaSayfa / Genel / Kahve falında bademli kurabiye görmek

Kahve falında bademli kurabiye görmek

Kahve falında bademli kurabiye görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında bademli kurabiye gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin nedenlerine zemin hazırlamak veya kendi çıkarları için kullanmak adına gerçekleri çarpıtabilirler.

Kahve falında bademli kurabiye görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kek kurabiye görmek acı veren kazalara, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tuzlu kurabiye yapmak hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, prestij kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yemek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cevizli kurabiye görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, yüzünü güldüreceğine tabir olunur.

Kahve falında sıcak kurabiye yemek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tuzlu kurabiye yemek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında kakaolu kurabiye yemek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir