AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem kırmak

Kahve falında badem kırmak

Kahve falında badem kırmak rahat ettirecek bir işe girileceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza işarettir.

Kahve falında badem kırmak gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinizi ilgilendiren veya işinizle ilgili konularda harekete geçmeli veya aktif rol almalısınız.

Kahve falında badem kırmak görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında badem kırmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru badem kırmak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, attığı adımların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında badem yediğini görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz badem şekeri yemek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz ve badem toplamak güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında badem dikmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında badem fidesi görmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir