AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru badem kırmak

Kahve falında kuru badem kırmak

Kahve falında kuru badem kırmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kuru badem kırmak gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız nabızları yükseltse de, size katılımda bulunmak isteyebilecek kişileri size çekebilir.

Kahve falında kuru badem kırmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, imkanlarının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında badem kırmak şansın açılacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında badem kırmak görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru badem yemek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru badem yemek görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru badem görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, dualarının karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru badem içi görmek yaptığı işte sivrileceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına işarettir.

Kahve falında kuruyemiş badem görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir