AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem ve fındık görmek

Kahve falında badem ve fındık görmek

Kahve falında badem ve fındık görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, küs kimselerin barışacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında badem ve fındık gördüyseniz:

  • İşiniz veya meslektaşlarınızla ilgili duygusal konular üretkenliğinizi etkileyebilir.

Kahve falında fındık badem görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında badem ve fındık yemek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık badem yemek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında badem ve fındık görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında badem fındık yemek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında badem şeker yemek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ badem görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına işaret eder.

Kahve falında yaş badem görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir