AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz badem şekeri görmek

Kahve falında beyaz badem şekeri görmek

Kahve falında beyaz badem şekeri görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, ruhen güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz badem şekeri gördüyseniz:

  • Özel kararlar almadan önce iyi düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında beyaz badem şekeri yemek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında beyaz badem şekeri görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında badem şekeri yediğini görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında badem şeker yemek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, kazancının yerine gelmesine işaret eder.

Kahve falında badem şekeri almak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bademli şeker yemek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, haneye nifak gireceğine delalettir.

Kahve falında badem şekeri yemek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında badem şekeri görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, büyük bir servete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir