AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem toplayıp yemek

Kahve falında badem toplayıp yemek

Kahve falında badem toplayıp yemek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, küs kimselerin barışacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işarettir.

Kahve falında badem toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Dikkatle atacağınız her adımın daha tutarlı olacağını görebilirsiniz.

Kahve falında badem toplayıp yemek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz badem yemek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kabuklu badem yemek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz ve badem yemek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bademli şeker yemek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında badem fındık yemek herkesin ilgisinin çekileceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına yorulur.

Kahve falında beyaz badem şekeri yemek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bademli çikolata yemek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir