AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık bacak görmek

Kahve falında yanık bacak görmek

Kahve falında yanık bacak görmek kuş gibi hafifleyeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında yanık bacak gördüyseniz:

  • yanlız kişisellikten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında bacaklarını yanık görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına alamet eder.

Kahve falında bacağını yanık görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında yanık bacak görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına inanılır.

Kahve falında bacakta yanık görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzü yanık kadın görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında vücudu yanık görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında yanık çorap görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işarettir.

Kahve falında yanık kömür görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir