AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağını yanık görmek

Kahve falında bacağını yanık görmek

Kahve falında bacağını yanık görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağını yanık gördüyseniz:

  • Unutmayın ki şeytan ayrıntılarda gizlidir.

Kahve falında yanık bacak görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağını yanık görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine yorulur.

Kahve falında bacakta yanık görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarını yanık görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işarettir.

Kahve falında ölü birini yanık görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanık yüzlü birini görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine delalet eder.

Kahve falında yanık kedi görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, dertlerden kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında yanık tahta görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir