AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık çorap görmek

Kahve falında yanık çorap görmek

Kahve falında yanık çorap görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında yanık çorap gördüyseniz:

  • Karşı tarafın sözünü tamamlamasına izin vermeniz gerekiyor.

Kahve falında yanık çorap görmek küslükleri bitireceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında yanık yiyecek görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanık el görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kişinin afiyette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanık ağaç görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneş yanığı görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtı yanık görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını yanık görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kol yanığı görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir