AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın ve su görmek

Kahve falında yangın ve su görmek

Kahve falında yangın ve su görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok farklı bir kişi olacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, hayattan yana keyif bulacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında yangın ve su gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya geride kalmanıza neden olan iş birliklerini veya ilişkileri sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında suyla yangın söndürmek biraz dinleneceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yangın ve su görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yangına su taşımak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yangını suyla söndürmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, umutların yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yangına su dökmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yangına su atmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında duman ve yangın görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba yangını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir