AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangına su taşımak

Kahve falında yangına su taşımak

Kahve falında yangına su taşımak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, ele geçen kazancın azalacağına, terfi edeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yangına su taşımak gördüyseniz:

  • Mantıksız veya saçma öneri, teklif veya davetleri kabullenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yangına su taşımak çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyla yangın söndürmek önünün açık olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında yangına su atmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yangını suyla söndürmek güzel bir evliliğe, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yangına su dökmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine işaret etmektedir.

Kahve falında yangın ve su görmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, hidayete erip huzuru bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında su taşımak işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine delalettir.

Kahve falında bidonla su taşımak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir