AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla yangın söndürmek

Kahve falında suyla yangın söndürmek

Kahve falında suyla yangın söndürmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında suyla yangın söndürmek gördüyseniz:

  • Fazla bilindik olmayan yolların denenmesinin ya da göz önünde olmamanın hayatın normal akışı üzerinde çok fazla etkisi olmayacağı gerçeği ortaya çıkabilir.

Kahve falında yangını suyla söndürmek çok üzüleceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına delalet eder.

Kahve falında suyla yangın söndürmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulur.

Kahve falında yangını toprakla söndürmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, duyguların karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında yangını söndürdüğünü görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yangın söndüğünü görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında orman yangını söndürmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında yangını hortumla söndürmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yangın görüp söndürmek ister istemez çok üzüleceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir