AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın külü görmek

Kahve falında yangın külü görmek

Kahve falında yangın külü görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, aradaki buzların eritileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına işarettir.

Kahve falında yangın külü gördüyseniz:

  • Çok farklı olaylar yaratıcılığınızı besleyebilir veya ilham verici olabilir.

Kahve falında yangın külü görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kömür külü görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan külü görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sigara külü görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında evin içinde kül görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kül rengi kedi görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına inanılır.

Kahve falında kül yağdığını görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kül toplamak hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir