AnaSayfa / Genel / Kahve falında kül yağdığını görmek

Kahve falında kül yağdığını görmek

Kahve falında kül yağdığını görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, kazanılan paranın artacağına, hastalıklardan kurtulacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kül yağdığını gördüyseniz:

  • Cesaretli olmanız durumunda olası engelleri bertaraf etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında gökten kül yağdığını görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kül yağdığını görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, bir konuda destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında sobadan kül temizlemek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kül tablası almak bir süre belini doğrultamayacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küllü su görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kül olduğunu görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında küle basmak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, rahatın yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sigara külü yutmak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir