Kahve falında yanan kuyu görmek

Kahve falında yanan kuyu görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan kuyu gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı girişimleriniz olabilir.

Kahve falında yanan kuyu görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyu çıkrığı görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su kuyusu bulmak şan şöhret kazanacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyunun içinde altın görmek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derin kuyuya inmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, hüsrana uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su kuyusu temizlemek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık kuyu görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında taşan kuyu görmek kucaklaşacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir