AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık kuyu görmek

Kahve falında karanlık kuyu görmek

Kahve falında karanlık kuyu görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, elinin sıkışacağına, koltuğunun da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında karanlık kuyu gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde, kariyerinizde veya aşka hayatınızda işlerin istediğiniz gibi gitmesini sağlayan koşullar oluşabilir.

Kahve falında karanlık kuyuya girmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık bir kuyuya düşmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında karanlık bir kuyu görmek kinin ve nefretin son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına inanılır.

Kahve falında karanlık kuyu görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında karanlık kuyuya düşmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşli kuyu görmek şerefe ve izzete, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında evin ortasında kuyu görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir