AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kuyusu temizlemek

Kahve falında su kuyusu temizlemek

Kahve falında su kuyusu temizlemek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su kuyusu temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmak için kendinizi zorlamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında su kuyusu temizlemek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kısmetinin ve bahtının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet kuyusu temizlemek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyu temizlemek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağım kuyusu temizlemek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, büyük bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında kuyuya su doldurmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde su kuyusu görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyu kazıp su bulmak nimet ve berekete ereceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyu suyu görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir