AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanarak kül olmak

Kahve falında yanarak kül olmak

Kahve falında yanarak kül olmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yanarak kül olmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler kendinizi daha özgür veya iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yanarak kül olmak başarılarının daim olacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanan kül görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küllü su içmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulur.

Kahve falında küle basmak şansın bir türlü dönmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında gökten kül yağdığını görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kül görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, dünya malı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yanmış kül görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kül olmak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir