AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan kandil görmek

Kahve falında yanan kandil görmek

Kahve falında yanan kandil görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına inanılır.

Kahve falında yanan kandil gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularla ilgili girişimlerinizi daha fazla bekletemeyebilirsiniz.

Kahve falında yanan kandil görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berat kandilini görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kandil kutlamak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlit kandili görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında miraç kandili görmek malına gelecek zarara, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kandilde oruç tutmak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berat kandili görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine delalettir.

Kahve falında kandil mesajı almak kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir