AnaSayfa / Genel / Kahve falında kandil kutlamak

Kahve falında kandil kutlamak

Kahve falında kandil kutlamak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kandil kutlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmanın yollarını arayabilir veya yaratıcı işlerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında kandil kutlamak yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, evlatlarının hayrını göreceğine işaret eder.

Kahve falında kandil namazı kılmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında berat kandilini görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, çok büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında miraç kandili görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet eder.

Kahve falında mevlid kandili olduğunu görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kandil gecesi namaz kılmak dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kandil mesajı almak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işaret eder.

Kahve falında berat kandili görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir