AnaSayfa / Genel / Kahve falında kandilde oruç tutmak

Kahve falında kandilde oruç tutmak

Kahve falında kandilde oruç tutmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, hayatın düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında kandilde oruç tutmak gördüyseniz:

  • Parasal alanlarda da şanslı gözüküyorsunuz.

Kahve falında kandilde oruç tutmak dinç kalacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında kandil görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına alamet eder.

Kahve falında kandili görmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında minare kandili görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine inanılır.

Kahve falında kandil mesajı almak iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına delalet eder.

Kahve falında mevlid kandili olduğunu görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında kandil gecesi namaz kılmak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında mevlid kandilini görmek çok kötü günler geçireceğine, çocuklarının fazla olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir