AnaSayfa / Genel / Kahve falında berat kandili görmek

Kahve falında berat kandili görmek

Kahve falında berat kandili görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berat kandili gördüyseniz:

  • En azından aileden birisinin sorunları sizi oyalayabilir.

Kahve falında berat kandili görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında berat kandilini görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berat gecesi görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında berat ismini duymak yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına tabir olunur.

Kahve falında berat gecesini görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, malının da hiç olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kandil görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, büyük bir servete kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında mevlit kandili görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kandili görmek yeni bir yola gireceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir