AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevlit kandili görmek

Kahve falında mevlit kandili görmek

Kahve falında mevlit kandili görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, uzun sohbetler edeceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında mevlit kandili gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olabilir, duygusal konular net düşünmenizi zorlaştırıyor.

Kahve falında mevlit kandili görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına işaret eder.

Kahve falında mevlid kandili olduğunu görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hararetli olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlid kandilini görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, garanti olacak bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kandil simidi yemek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında berat kandilini görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kandil gecesi namaz kılmak sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında minare kandili görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında berat kandili görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, rahat bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir