AnaSayfa / Genel / Kahve falında berat kandilini görmek

Kahve falında berat kandilini görmek

Kahve falında berat kandilini görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, işlerinden de geri kalacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine inanılır.

Kahve falında berat kandilini gördüyseniz:

  • Belli durumların yararınıza çalışmasını sağlayıp sağlayamayacağınız veya yararına çalışmasını sağlayacak yollar bulup bulamayacağınız konusu kafanızı meşgul edebilir.

Kahve falında berat kandili görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında berat kandilini görmek gerçek mutluluğu tadacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında berat gecesini görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında berat gecesi görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında berat ismini duymak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlit kandili görmek dönülmez yollara gireceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret eder.

Kahve falında kandil kutlamak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kandil gecesi namaz kılmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir