AnaSayfa / Genel / Kahve falında kandil mesajı almak

Kahve falında kandil mesajı almak

Kahve falında kandil mesajı almak zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, afiyette ve keyifte olacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında kandil mesajı almak gördüyseniz:

  • Aslında, siz sadece teoride bazı şeyleri dile getirdiğiniz konusunda ısrarcı olmanıza rağmen, sizi yüzeysel algılayan ya da ciddiye almayan kişiler olabilir.

Kahve falında kandil mesajı almak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kandil görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mevlid kandili olduğunu görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine tabir olunur.

Kahve falında minare kandili görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında berat kandili görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine delalet eder.

Kahve falında kandil simiti yemek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlid kandilini görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kandil kutlamak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir