AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan iskelet görmek

Kahve falında yanan iskelet görmek

Kahve falında yanan iskelet görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan iskelet gördüyseniz:

  • Sorumluluk yükleme niyetinde olan negatif kişilerden uzak durun.

Kahve falında yanan iskelet görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar içinde iskelet görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık ve iskelet görmek kazancının epey düşeceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yanmış iskelet görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında mezardan iskelet çıkarmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına yorulur.

Kahve falında ölünün iskeletini görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında insan iskeleti görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında köpek iskeleti görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir