AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan iskelet çıkarmak

Kahve falında mezardan iskelet çıkarmak

Kahve falında mezardan iskelet çıkarmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, yeni işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında mezardan iskelet çıkarmak gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmalı, sorular sormalısınız.

Kahve falında mezardan iskelet çıkarmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta iskelet görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında mezarda insan iskeleti görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, iyi bir kariyer edineceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlık ve iskelet görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarda iskelet görmek istenmeyen bir yolculuğa, kendisine fazlaca kar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar içinde iskelet görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında mezar ve iskelet görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye yorulur.

Kahve falında yürüyen iskelet görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir