AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün iskeletini görmek

Kahve falında ölünün iskeletini görmek

Kahve falında ölünün iskeletini görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün iskeletini gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizde, iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde tam olarak tatmin olmamanıza rağmen rahat hissediyormuş gibi davranmanızda fayda var.

Kahve falında ölü iskeleti görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yerinde saymayacağına işarettir.

Kahve falında ölü iskelet görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün iskeletini görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan iskeleti görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta iskelet görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında balık iskeleti görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık ve iskelet görmek kazancının çok daha fazla olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Kahve falında iskelet kafası görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir