AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan iskeleti görmek

Kahve falında insan iskeleti görmek

Kahve falında insan iskeleti görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan iskeleti gördüyseniz:

  • Romantizm belli ilişkilerinizi güçlendirebilir.

Kahve falında insan iskeleti görmek el üstünde tutulacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda insan iskeleti görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık ve iskelet görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çok dikkat çekeceğine işaret eder.

Kahve falında iskelet gömmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında timsah iskeleti görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında fare iskeleti görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında yanmış iskelet görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek iskeleti görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir