AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar içinde iskelet görmek

Kahve falında mezar içinde iskelet görmek

Kahve falında mezar içinde iskelet görmek her isteklerinin yerine geleceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında mezar içinde iskelet gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi kullanmanıza yardım edebilecek gerçek projelere yönelmelisiniz.

Kahve falında mezar içinde iskelet görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına işarettir.

Kahve falında mezar ve iskelet görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda iskelet görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında mezardan iskelet çıkarmak layık olduklarına sahip olacağına, ortak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta iskelet görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık ve iskelet görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında mezarda insan iskeleti görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bebek iskeleti görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir