AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık ve iskelet görmek

Kahve falında mezarlık ve iskelet görmek

Kahve falında mezarlık ve iskelet görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, bol dua edeceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlık ve iskelet gördüyseniz:

  • Algılarınız açık olsun.

Kahve falında mezarlıkta iskelet görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlık ve iskelet görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar içinde iskelet görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar ve iskelet görmek başarılara yeni başarılar katılacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında mezardan iskelet çıkarmak mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda iskelet görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına delalet eder.

Kahve falında mezarda insan iskeleti görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsah iskeleti görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir