AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış iskelet görmek

Kahve falında yanmış iskelet görmek

Kahve falında yanmış iskelet görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında yanmış iskelet gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konularda istediğiniz katılımı sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yanmış iskelet görmek hanenizde bolluk olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında konuşan iskelet görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine işaret eder.

Kahve falında iskelet tarafından kovalanmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında iskelede yürümek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan iskeleti görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında bebek iskeleti görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü iskelet görmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında iskeleden düşmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir