AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan samanı söndürmek

Kahve falında yanan samanı söndürmek

Kahve falında yanan samanı söndürmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, gururlandıracak işler yapacağına, haklılığının anlaşılacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine işarettir.

Kahve falında yanan samanı söndürmek gördüyseniz:

  • Seyahatlerle ilgili karışıklıklar ya da kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Kahve falında yanan samanı söndürmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine inanılır.

Kahve falında yanan saman görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan bir insanı söndürmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yanan arabayı söndürmek işlerindeki bereketin kaçacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan yeri söndürmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, yükseleceğine yorulur.

Kahve falında yanan camiyi söndürmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına inanılır.

Kahve falında yanan araba söndürmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yanan bir yeri söndürmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kalabalıktan uzak olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir