AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanaktan okşanmak

Kahve falında yanaktan okşanmak

Kahve falında yanaktan okşanmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanaktan okşanmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında yanaktan okşanmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanağının okşandığını görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında şiş yanak görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında yanak ısırmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında yanakta göz görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında yanağını şiş görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kazancın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanağından makas almak geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine alamet eder.

Kahve falında sol yanaktan öpülmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir