AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanağının okşandığını görmek

Kahve falında yanağının okşandığını görmek

Kahve falında yanağının okşandığını görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında yanağının okşandığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamdaki duruşunuzu etkileyebilecek yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yanaktan okşanmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine yorulur.

Kahve falında yanağının okşandığını görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi yanağında gamze görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında eşini yanaktan öpmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kapanan kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanakta kan görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilini yanaktan öpmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanak yalamak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol yanaktan öpülmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir