AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanağından makas almak

Kahve falında yanağından makas almak

Kahve falında yanağından makas almak hastalıktan şifa bulmaya, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, riske atılacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında yanağından makas almak gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya inatçı kişiler sabrınızı zorlayabilir.

Kahve falında yanağından makas almak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına inanılır.

Kahve falında yanaktan makas almak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makasla yaralanmak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında elinde makas tutmak bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına işarettir.

Kahve falında makaslı böcek görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eteği makasla kesmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, engellerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında metal makas görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin elinde makas görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, ters giden olayların düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir