AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanakta sivilce görmek

Kahve falında yanakta sivilce görmek

Kahve falında yanakta sivilce görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, tamamlanmadan kalacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yanakta sivilce gördüyseniz:

  • Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanızda fayda var.

Kahve falında yanakta sivilce görmek psikolojik olarak düzeleceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yanağında sivilce görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanak yalamak kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyi yanağından öpmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın birini yanaktan öpmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalet eder.

Kahve falında erkek tarafından yanaktan öpülmek malının ve kazancının tam olacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yanaktan okşanmak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanakta yara görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir