AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanakta yara görmek

Kahve falında yanakta yara görmek

Kahve falında yanakta yara görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yanakta yara gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya yeni kişileri, yerleri ya da eğlenceli aktiviteleri keşifler mükemmel fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında yanakta yara görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birini yanağından ısırmak sermayesinin boşa gideceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanağından öpmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yanakta gamze görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yanaklı bebek görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin yanağını okşamak ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir