AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanağında sivilce görmek

Kahve falında yanağında sivilce görmek

Kahve falında yanağında sivilce görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanağında sivilce gördüyseniz:

  • Her konuda iddialısınız.

Kahve falında yanağında sivilce görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanakta sivilce görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanaklardan öpmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, parasal anlamda rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında yanağında gamze olduğunu görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında yanak sıkmak çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanağından öpmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında yanaklarından öpülmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir