AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanaklarından öpülmek

Kahve falında yanaklarından öpülmek

Kahve falında yanaklarından öpülmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ona kol kanat gereceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yanaklarından öpülmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler yapmanız durumunda olumlu sonuçlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında yanak görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yanağından makas almak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, parasının her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını yanaktan öpmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanak öpmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına delalet eder.

Kahve falında yanaklarından öpmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yanaktan birini öpmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yanakta öpmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin yanağını okşamak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kazancın sürekli artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir