AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanağının ısırıldığını görmek

Kahve falında yanağının ısırıldığını görmek

Kahve falında yanağının ısırıldığını görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, işlerin kapanacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, maddi zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanağının ısırıldığını gördüyseniz:

  • Üstlendiğiniz yeni işlerde öğrenecekleriniz maddi gelirlerinizin artışında etkili olabilir.

Kahve falında yanağından ısırılmak kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında yanağının ısırıldığını görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında yanaktan ısırılmak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanaklardan öpmek başarılarının tadına varacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin yanağını okşamak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanak okşamak hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını yanağından öpmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında şiş yanak görmek eşit davranılacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir