AnaSayfa / Genel / Kahve falında yana soba görmek

Kahve falında yana soba görmek

Kahve falında yana soba görmek tövbelerin kabul olacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işaret eder.

Kahve falında yana soba gördüyseniz:

  • Maddi konuların ciddi şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında yanan soba görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında sobada yanan ateş görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hastalıkların kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan odun sobası görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında yanan sobaya su dökmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yana soba görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, muradın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanan bir soba görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan sobayı söndürmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir