AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan bir soba görmek

Kahve falında yanan bir soba görmek

Kahve falında yanan bir soba görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında yanan bir soba gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya eğilimlisiniz.

Kahve falında sobada yanan odun görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan odun sobası görmek fakirleşeceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya delalettir.

Kahve falında sobada yanan ateş görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, ele geçen kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan sobaya kömür atmak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, dünya malına kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan soba görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yanan bir soba görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında yanan sobayı söndürmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir