AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü yamuk görmek

Kahve falında yüzünü yamuk görmek

Kahve falında yüzünü yamuk görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü yamuk gördüyseniz:

  • Başkalarını iyi hissettirmek ya da yatıştırmakla uğraşmak gereğinden fazla zaman alıyor olabilir.

Kahve falında yüzünü yamuk görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, parasal anlamda rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yamuk duvar görmek hayırlı işlere girişileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında yamuk ayak görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yamuk altın bilezik görmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yamuk bıçak görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına alamet eder.

Kahve falında yamuk kaş görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ağzının yamuk olduğunu görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin yamuk olduğunu görmek başarılarını ispat edeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir