AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzını yamuk görmek

Kahve falında ağzını yamuk görmek

Kahve falında ağzını yamuk görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına inanılır.

Kahve falında ağzını yamuk gördüyseniz:

  • Yalnız devam etmeniz durumunda beklemediğiniz kapılar aralanabilir.

Kahve falında ağzını yamuk görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına yorulur.

Kahve falında birinin ağzının yamuk olduğunu görmek saygısını toplayacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yamuk kaş görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yamuk ev görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yamuk bıçak görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına tabir olunur.

Kahve falında dişinin yamuk olduğunu görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yamuk parmak görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yamuk bina görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir