AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi yamuk görmek

Kahve falında evi yamuk görmek

Kahve falında evi yamuk görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, terfi alacağına delalettir.

Kahve falında evi yamuk gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren bir girişiminizde diğer tarafla ilgili fikirleriniz değişmeye başlayabilir.

Kahve falında evi yamuk görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulur.

Kahve falında yamuk ev görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü yamuk görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dişleri yamuk görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, yeni fırsatlar sunulacağına alamet eder.

Kahve falında yamuk top görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı yamuk kesmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yamuk burun görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında dişini yamuk görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir